Info om skydetilmelding.dk

Skydetilmelding.dk er den nemme måde at styre tilmelding til skydestævner på. Arrangører kan gratis oprette deres stævner, og skytter kan derefter tilmelde sig stævnerne.

Sådan fungerer det

For at kunne bruge skydetilmelding.dk skal stævnet først oprettes i DGI Skydnings StævneProgram. Fra stævneprogrammet kan man så overføre de nødvendige oplysninger til skydetilmelding.dk. På den måde kan skydetilmelding.dk nemlig både genkende skytterne og se hvilke skydehold som skytterne kan tilmelde sig.

Når tilmeldingsperioden er færdig kan man hente tilmeldingerne retur til stævneprogrammet.

Hvad hvis jeg har problemer?

Hvis du har problemer med at tilmelde dig et stævne, bør du først og fremmest kontakte den forening som afholder stævnet.
Hvis du er arrangør og løber ind i problemer, er du velkommen til at skrive til info@skydetilmelding.dk - vi svarer så hurtigt det er os muligt. Men skydetilmelding er et fritidsprojekt!

Brugsbetingelser

Skydetilmelding.dk er lavet for at hjælpe skytteforeninger under DGI Skydning til en nem måde at klare internet-tilmelding på.

skydetilmelding.dk stiller på dette website oplysninger, tekst, grafik og dokumenter (Oplysningerne) til rådighed i henhold til vilkår og betingelser beskrevet nedenfor. Man accepterer disse betingelser for brug uden undtagelse, når man bruger eller går ind på skydetilmelding.dk websitet. Vi forbeholder os retten til at ændre disse betingelser uden varsel.

Brug af skydetilmelding.dk sker på eget ansvar. Vi gør vores bedste for, at websitet fungerer optimalt. skydetilmelding.dk kan under ingen omstændigheder gøres erstatningsansvarlig for immaterielle skader og ulemper, eller enhver anden skade eller ulempe inklusiv, men ikke begrænset til, mistet indtægt eller overskud, mistede data eller mistet brugsmulighed eller andre skader som er opstået af manglende brugsmulighed eller som følge af brug af data eller indhold på dette website.

skydetilmelding.dk forbeholder sig ret til at rydde op i stævner når de ikke længere er relevante for sidens brugere.